You are here:

FAQ / UKK

Usein kysytyt kysymykset

Volyymit: ohuemmista kuiduista rakennettu viuhka liimataan omaan luonnonripseen. Lopputuloksen tuuheuteen voi vaikuttaa viuhkan suuruudella.
Klassiset: yksi paksumpi kuitu liimataan omaan luonnonripseen. Omien ripsien määrä vaikuttaa lopputuloksen tuuheuteen.

Sekoitus volyymiviuhkaa ja klassisia kuituja. Loistava valinta jos et osaa valita klassisten ja volyymien väliltä tai jos haluat rikotumpaa ripsilijaa.

Wetti on meidän sanojen mukaan kuin ”upgrade klassisille”. Ripset tehdään volyymikuiduilla, mutta lopputulos muistuttaa enemmänkin klassisia. Tässä yhdistyy volyymiripsien hyvät puolet, kuten: pysyvyys, pehmeys ja säädeltävä tummuusaste, sekä klassisten tyyli. Kaikki muotoilut ovat mahdollisia.

Palvelu sopii erityisesti myös heille jotka haluavat luonnollisen lopputuloksen.

 

Riippuu palvelusta. Kaikki ajat näkyvät ajanvarauksessa ja vaihtelevat tekijöiden välillä. Meillä jokaiselta tekijältä vaaditaan ensisijaisesti laadukasta työnjälkeä. Jos toinen tekijä tarvitsee 30min enemmän aikaa täydelliseen lopputulokseen, niin se on huomioitu järjestelmässämme.

Osaa palveluista voidaan tietyn ajanjakson jälkeen täydentää, korjauttaa tai huoltaa riippuen asiakkaan tarpeesta. Aiemmin tehty palvelu ns. herätetään uudelleen eloon.
Esimerkkejä huoltoväleistä:
– Klassiset ripset 2-3 viikkoa
– Hybridiripset n. 3 viikkoa
– Volyymiripset 3-4 viikkoa
– Megavolume 3-5 viikkoa
– Lashlift 5-8 viikkoa
– Browlift n. 4 viikkoa
– Geelilakkaus n. 3 viikkoa
– Rakennekynnet n. 3 viikkoa

Ei, kun ne on tehty oikein. Ammattilaisella on osaamista arvioida jokaisen luonnonripsen kunto omana yksilönään ja toteuttaa laadukas työ kunnioittaen luonnonripsien kokonaisuutta.

Vain meillä 100%:sti tuotetuilla palveluilla on seitsemän päivän takuu, jonka aikana voi saada takuutyön. Otathan viipymättä yhteyttä henkilökuntaan, jos olet tyytymätön palveluun. Emme vastaa muualla tuotettujen palvelujen ehostuksista/korjauksesta.

Pese tuotteella, joka on tarkoitettu ripsienpidennyksille. Pese päivittäin ja panosta pesun jälkeiseen huuhteluun. Huuhtele puhdistusaine huolellisesti lämpimällä vedellä. Pesutyyli on vapaa, kunhan luomi ja ripsien välit saadaan puhtaaksi. Voit käyttää myös pesusuteja ja -harjoja apuna, jos sormenpäillä pesu tuntuu haastavalta.

Puhtaanapito on tärkeää sekä silmän hyvinvointia, että pidennysten pysyvyyden ylläpitämistä ajatellen.
Ripset voi pestä halutessaan myös heti laiton jälkeen. Ei tarvitse odottaa 24 tuntia.

Lähtökohtaisesti ei. Myös ripsienpidennyksessä käytetty liima sisältää kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa allergiselle reaktion. Jos epäilet herkistyneesi ripsiliimalle, niin kyseessä voi olla täysin liimasta riippumaton silmän ärsyyntyminen, joka ilmenee luomen kutinan, kiristelyn, nipistelyn tai muun silmään liittyvän kaltaisena oireena. Suosittelemme näissä tilanteissa ottamaan meihin yhteyttä ja tulemaan paikan päälle, niin katsotaan mistä on kyse.

Käyttämämme ripsiliimat ovat alan luotettavimpia tuotteita, joita on kehitetty paljon vuosien saatossa. Nykyiset liimatuotteet omaavat matalat huuruilut ja ne ärsyttävät silmää hyvin vähän ja näin ollen ovat lievästi allergisillekin mahdollisuus ottaa ripsienpidennykset.

Lashliftissä käytetään vesiliukoista liimaa, joka useimmiten sopii myös liima-allergikoille. Jos tiedät olevasi allerginen liimalle, niin voit mainita siitä ajanvarauksen yhteydessä tai kysyä meiltä konsultoinnin merkeissä. 

Kampaamo: Hiuksia ei tarvitse välttämättä pestä juuri ennen palvelua, ellei kyseessä ole kampaus tai pikakampaus.

Ripsipalvelut: Saavuthan mielellään ilman meikkiä ja pese ripset ennen palvelun ajankohtaa.

Kynsipalvelut: Älä käytä käsirasvaa ennen palveluun saapumista. Pese kädet huollellisesti myös kynsien alta käyttäen kynsiharjaa.

Pistoshoitojen ikäraja on 18-vuotta.
Parturi-kampaamon palveluissa ei ole ikärajaa (poislukien värit 16-vuotta).
Muiden palveluiden ikäraja on 16-vuotta.

Käytämme pääsääntöisesti vain yhteistyökumppanimme Starryn tuotteita.