Ripsienpidennykset

Kauniit ja huolitellut ripset kiinnittävät aina positiivisesti ympärillä olijoiden huomion. 

Valikoimaamme kuuluu joka makuun sopivat ripsienpidennykset. Oli kyseessä sitten Klassiset ripset, Hybridiripset, Volyymiripset, tai Megavolume ripset, niin ammattilaisemme tekee aina työnsä huolellisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Ripsienpidennykset tulee huollattaa aika-ajoin ja on hyvin henkilökohtaista kuinka tiheä tai pitkä huoltoväli asiakkaalle riittää. On myös hyvin suositeltavaa, että huollot tehdään samalla teknikolla.

 

Kauneushuone Valentinan ripsipalvelut ovat saatavilla kolmessa eri tasossa: PRO, BASIC ja HARJOITTELIJA!
 
✨PRO-tason ripsiteknikko:
Pitkä kokemus ripsienpidennyksistä. Osaa toteuttaa kaikki muotoilut ja tyylit. Tuottaa turvallisesti myös hyvin tuuhean lopputuloksen.
Edistynyt ajankäyttö ja tuotetietous. Perehtynyt pysyvyys ongelmiin sekä myös haastavien silmien käsittelyyn.
 
✨BASIC-tason ripsiteknikko:
Ammattitaitoinen ja jouheva peruskokemus ripsienpidennyksistä. Osaa toteuttaa erilaisia muotoiluja ja tyylejä. Työskentely on täysin itsenäistä.
 
✨HARJOITTELIJA-tason ripsiteknikko:
Koulutuksen käynyt tekijä, jolla vielä kevyempi kädenjälki. Osaa tuottaa perusmuotoiluja. Ripsien laitto vie Basic-tasoon nähden enemmän aikaa. Tarvittaessa tekijä saa apua kokeneemmalta kollegalta. Työskentely on useimmiten täysin itsenäistä.
 
Uusien ripsienpidennysten, sekä huoltojen lisäksi me myös poistamme tarvittaessa vanhat ripsienpidennykset ja annamme konsultaatiota ripsien hoitoon liittyen.

Haluatko varata ajan uusille ripsienpidennyksille tai huollolle?  Varaa aikasi tai kysy lisää!

 
Oletko jo tutustunut UKK-listaamme, josta selviää vastaukset useimpiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin?